Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

25 Tem 2013

Samsung T210 Tablet Ön İncelemesi

Video Youtube kanalımda.

Samsung'un giriş seviyesine konumlandırdığı Samsung T210 tablet huzurlarınızda.Tableti dün inceleme imkanı buldum,tabiki uzun süreli kullanmadan cihazı bilemeyiz ancak ilk izlenimlerimi anlaşılır şekilde açıklamaya calışacağım.




Cihazın özelliklerini yukarıda görmektesiniz.7" 1024x600 TFT ekranı giriş seviyesi bir tablete göre oldukça keskin ve parlak görünüyor.Touchwiz arayüzü ilede bir araya gelince oldukça kaliteli bir ekran sunulmuş.Samsung T210'un ön tarafında 1 sensör ve ön kamera mevcut.Alt kısımda Home butonu ve kapasitif menü,geri tuşları var.


http://img-teknosa.cubecdn.net/TeknosaImg/productImages/1024x783/125043648-2-samsung_sm_t210_galaxy_tab_3_70_white_tablet.jpg

Arka kısıma baktığımızda 3MP arka kamera Samsung yazısı ve altta bazı ikonları görüyoruz.Tasarım anlamında Samsung hala aynı kasa tipini ve oval yapıyı kullamış.Bu arada cihazın sadece beyaz sürümü var.
Cihazın benchmark skorları yukarıdaki videoda görüldüğü şekilde.Quadrant testtinden 3682 puan alan T210;Galaxy tab 10.1 gibi bir tableti gerisinde bırakıp Asus'un Transformers Prime'ına yakın performans sergilemekte.
Şimdi geldik en sevdiğim bölüme.Herkesin merak ettiği oyun performansına.Youtube'da gadgetjm isimli bir kullanıcı Real Racing3,Subway Surf,Gta Vice City ve Shadowgun gibi birçok tableti zorlayan oyunları denemiş.Bakalım T210 oyun konusunda nasıl?

T210 gördüğünüz gibi oyunlardada çok iyi performans sağlıyor.T210 ilk görüşlerime göre giriş segmentinde fiyatıyla alınabilirliği yüksek bir tablet.
T210'un fiyatı ise Vatan bilgisayarda %25 indirim ile 499TL.Cihazı inşallah yakında alıp incelemesini yapacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Beta

Site Beta Aşamasında.Hataları
fatihyavuz161@gmail.com'a bildiriniz.

Tüm Tarayıcılarla Uyumludur!

Bu Blog tüm tarayıcılarla uyumludur.

Telif Hakları

Sitemizde hiçbir şekilde telif hakkı bulunmamaktadır.Alıntı yapılan içerikler içerik sahibine bildirilir gerekli izinler alınır ve kaynak belirtilerek yayın yapılır.