Social Icons

twitterfacebookgoogle pluslinkedinrss feedemail

30 Tem 2013

Dolmuş Driver Android,iOS Türk yapımı yeni bir oyun daha

Gripati tarafından yapılan Dolmuş driver iOS ve Android platformlarına çıkarılmış bir oyun.Oyun bizi klasik Türk dizilerindeki gibi "tamamen hayal ürünüdür" ibareli yazıyla karşılamakta.Az çok oyunun mizacının olduğunu tahmin edebilirsiniz.

https://lh5.ggpht.com/MPtK30_A3-1bD-m-eXNHb_3bo0SjSu258WB01XQoVXJwRoNn_Lk1OBXtYw_7uUg0G_E=h900
Zaten oyunun temelide mizah üzerine kurulu.Girişte "genco,dayı,kral" olmak üzere üç karakter seçme hakkınız var.Genco karakteri açık olarak geliyor dayı karakterini belli bir para karşılığında alıyorsunuz.Kral ise yakında yollarda yazmakta.Oyunun grafiklerini inceleme gereği duymuyorum.Ortalama grafik kalitesine sahip.Oyunda müzikler ve oynanış esnasındaki eğlenceli Türkçe konuşmalar gerçekleşme.Burda söylemiyorum size süpriz olsun,oynanışı gerçekten eğlenceli kılmakta. :)
https://lh5.ggpht.com/cGni-pFk9-2McFAFaChrf69Fm-ZvdkLt_oq6FJQpdtq-k2rFk-o_fLXPtIj-Ukc7aA8u=h900
Son olarak oyunun yapımcısıda büyük mizah sahibi bir kişilik.iTunes'a ücretli koyup Google Play'e ücretsiz sunmuş.Yapımcının aklı tamamen Türk aklı.Adam biliyor Google Play'de satılmayacağını.Başka bi oyun incelemesinde görüşmek üzere hoşçakalın.
Google Play

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

 

Beta

Site Beta Aşamasında.Hataları
fatihyavuz161@gmail.com'a bildiriniz.

Tüm Tarayıcılarla Uyumludur!

Bu Blog tüm tarayıcılarla uyumludur.

Telif Hakları

Sitemizde hiçbir şekilde telif hakkı bulunmamaktadır.Alıntı yapılan içerikler içerik sahibine bildirilir gerekli izinler alınır ve kaynak belirtilerek yayın yapılır.